Wednesday, August 17, 2011

Kenangan part5

Aku bukan ada pantang larang
Hidup aku senang
Semua makanan aku telan
Semua orang aku kawan
Semua tempat aku masuk
Tapi....

Ini tempat aku lemah sikit
Sejuk dia terbaik
Hujan lebat lagi. hmmm!*muka syok

Bukan Korea
Bukan China
Bukan Jepun
Apatah lagi Paris, London, Tokyo
Hahaha (gelak dulu)
CAMERON HIGHLAND aje. kikiki

Baru masuk pendahuluan,mukadimah panjang bagus.
Tapi malas cerita pulak sebab panjang cerita lagi panjang daripada mukadimah
Dan panjang gambar lagi panjang daripada panjang cerita.
Haa macam mana tu.

Okay
Tengok gambar cukup.
Nah! :)

Destinasi pertama: MARDI
Taman bunga

Ladang stawberry. *borong stawberry

Pokok kaktus (siapa berani cuba masuk)

Menu berbuka puasa
(makan sambil mengigil.gila tak boleh lupa)

Malam BBQ

Santai dalam apartment kami. Cantik kan kan?
(tak bergambar tak sah!. *saya memang suka panjat sofa.hehe)
Okay saya orang last keluar;check out.


Ladang TEA BOH

Kilang pembuatan tea boh. *snap curi-curi
Saya beli sedikit buah tangan untuk family. (sedikit la sangat)



psstt: seronok. nanti kita pergi sama-sama ye awak. :)

8 comments:

  1. boleh diam? tak payah nk sweet sgt.
    hahaha

    ReplyDelete
  2. saya suka sebab ada pixca kite berdua (=

    ReplyDelete
  3. ok,,gmbr aku kaki je nmpk...nice!
    awesome!

    ReplyDelete
  4. zue: hehehe:)

    awie:HAHA tu kaki ko ke? okay la tu ada sikit. :P

    ReplyDelete
  5. diba: hai! 'bunga' mana yang cantik?haha

    awie:osem gila kannnn.

    ReplyDelete